Logo’s

Nieuws
Timber Povee

Pioniers-editie Nationaal Atelier

Het Nationaal Atelier is misschien een bescheiden radertje in de kunst-machines van Nederland. Maar de ruim 2.000 vrienden en leden zijn wel ware voorlopers en ambassadeurs. Honderden doen jaarlijks mee aan wedstrijden van de betrokken kunstexperts of met maatschappelijke organisaties en media. Deze uitgave – met maar liefst 174 kunstwerken – is een ode aan hen die bevlogen werken maken en die werken ook durven te exposeren in druk, ter inspiratie voor de miljoenen liefhebbers en nieuwsgierigen.

Lees verder »
Uncategorized
Johan Dijk

How to be the next hero of…

Op donderdag 2 juni vindt Corporate Power 2022 plaats in De Thomaskerk in Amsterdam. Corporate Power is het jaarlijkse symposium van, met en voor bedrijven en hun corporate foundations, goede doelen en impactmakers. Tijdens Corporate Power staat de vraag centraal hoe bedrijven maatschappelijke verantwoordelijkheid kunnen incorporeren in hun strategie en wat daarbij de rol is van bedrijfsfilantropie. Aan de hand van inspirerende verhalen van change- en impactmakers duiken we in de verschillende posities die bedrijven en hun foundations innemen om waarde te creëren op ESG (Environmental, Social, and Governance).

Lees verder »
Nieuws
Johan Dijk

Communicatie voor Filantropie, Kunst & Cultuur

De uitgevers en communicatieprofessionals van Fiddler’s Publishing bieden een keur van communicatiediensten. Dit doen we samen met partners en mediamerken als Tableau, De Dikke Blauwe, EW (voorheen Elsevier), Lenthe, Civil Power, Nationaal Atelier, Corporate Power, Ethics in Electronics en Fiddler’s Art. De redacteuren van Fiddler’s zijn gespecialiseerd in het produceren van ‘branded content’, dat perfect past in het Umfeld van het mediamerk. Of met ‘costum publishing’, relatiemedia die door organisaties naar hun relaties worden verstuurd. In samenwerking met HoornStudio verzorgt Fiddler’s Publishing livestreams, opnames, remote meetings en seminars. Fiddler’s Publishing heeft een speciale online marketing tak, gespecialiseerd in het helpen van organisaties met het inrichten van hun website en webhosting services. Gewoon bellen..Wil je meer weten hoe wij met onze media en netwerken je kunnen helpen bij jouw activiteiten en doelstellingen? Bel ons gerust: Timber Povee (06 40781583) of Johan Dijk (06 15894245).

Lees verder »
Nieuws
Johan Dijk

Een ode aan veerkracht en creativiteit

Tableau heeft  – in samenwerking met Tefaf – weer een mooie editie uitgegeven. De internationaal gerenommeerde kunstbeurs Tefaf, die bekend staat om haar uitmuntendheid en diversiteit, is een baken van positiviteit voor de kunstwereld. Tefaf biedt niet alleen galeries gelegenheid hun objecten te presenteren, het is ook een moment voor kunstliefhebbers en verzamelaars om zich te laten inspireren door het rijke aanbod van artistieke expressie. Door de kracht van creativiteit te koesteren, kunnen we de kunstsector blijven versterken en laten bloeien. De diversiteit en uitwisseling in de kunst kan een voorbeeld zijn voor de toekomst.

Lees verder »
Nieuws
Johan Dijk

De nieuwe major donor-editie

De major donor-editie 2024 van De Dikke Blauwe is verschenen. Het is wederom een kloek fullcolour book-a-zine: een extra dik bewaarnummer gericht op major donors en hun financiële adviseurs. Het hart van de major donor-editie wordt gevormd door een overzicht van goede doelen en hun bestuurders. Het schetst een filantropiebreed overzicht voor major donors, vermogensadviseurs, private bankers, notariskantoren, vermogensfondsen en financiële dienstverleners, zoals accountants en advocaten. .

Lees verder »
Webdesign
Timber Povee

Juwelier toe Water

Specialist in aanzoeksringen en trouwringen Juwelier toe water aan de Veemarktstraat 20 in Breda bestaat nu al meer dan 30 jaar. Ook zit goud- en zilversmid, taxateur en eigenaar Hans toe Water inmiddels al 50 jaar in het vak. Na opleidingen te hebben gevolgd in Schoonhoven en Duitsland begon Hans 50 jaar terug bij de gerenommeerde juwelier Brugsma in Groningen. Later zakte hij af naar Brabant en kwam hij terecht in Breda, waar hij eerst een aantal jaren bij juwelier Segers-Jonkers werkte. Om in mei 1989 voor zichzelf te beginnen in de Veemarktstraat. Daar heeft hij door de jaren heen veel zien veranderen en winkels zien gaan en komen. Zo zaten er destijds bij hem in de straat nog twee slagers en de groenteboer. Nog altijd heeft Hans een goed lopende zaak en daar is hij trots op én – zoals hij zelf zegt – zijn vrouw Monique (dieook mee werkt in de zaak), zijn personeel en zijn trouwe klanten kring erg dankbaar voor. Zo nu en dan wordt hem gevraagd of hij naar 50 jaar nog niet gaat stoppen. Zijn antwoord is dan steevast: “Voorlopig ga ik nog even door! Ik vind mijn vak nog veel te leuk!”

Lees verder »
Timber Povee, Faralda Houthuijsen en Johan Dijk
Uncategorized
Johan Dijk

Wethouder Broersma opent ZZP-huis

Wethouder Simon Broersma opende het nieuwe ZZP-huis in Hoorn. Als openingshandeling kreeg hij een aantal stellingen over zzp-ers voorgelegd, waar hij kort en bondig op reageerde. ,,Ik werk liever met zzp-ers, omdat ze onafhankelijke en flexibele mensen zijn’’, verkondigde hij stellig. ,,Bij een grotere organisatie heb je met meerdere belangen te maken en dat kan nadelig zijn. Als beroepsgroep worden zzp’ers zichtbaarder en steeds meer rechten en plichten worden rechtgetrokken met die van werknemers. Wanneer ze gaan samenwerken, worden veel zaken makkelijker voor ze, zoals politiek lobbyen.’’

Lees verder »
Logo
Audio
Timber Povee

Timber’s Blog

“Onwijs leuk! Heel mooi hoe je het filosofische in het dagelijkse vangt met woorden en ik heb paar keer hardop gelachen. Ik ga ze allemaal lezen.” Docent Filosofie Timber’s Blog is te lezen op timberpovee.nl

Lees verder »
Fotografie
Johan Dijk

Interview met Koninklijk Instituut voor de Tropen

Het markante gebouw van het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) is het grootste rijksmonument van Amsterdam. Wat er de laatste jaren binnen gebeurt, is niet algemeen bekend. Daar moet verandering in komen, vinden Mark Schneiders en Lindy van Vliet. Het KIT is immers een plek waar honderden mensen van over de hele wereld werken, samenkomen en kennis delen voor een duurzamere wereld. Faralda Houthuijsen maakte het interview.

Lees verder »
Timber Povee
Auteurs
Timber Povee

Timber Povee

Timber is creatief ondernemer. Hij schreef al verhalen vanaf dat hij tien jaar oud was. Vanaf zijn twaalfde maakte hij zich meester van de gitaar en speelde van jong tot oud in uiteenlopende bands met als meeste recente projecten Vanonder (Nederlandstalige blues en rock) en Olieplatform (akoestische Gipsy Jazz). Vanaf zijn zestiende belandde hij zijdelings in het koksvak en werkte als professional in uiteenlopende bedrijven in heel Nederland. Sinds 2017 is hij bestuurslid van stichting Kunst in de Kas, een platform voor regionale kunstenaars. Hij werkte een paar jaar als docent op een middelbare school en richtte daarna zijn eigen gitaarcoach praktijk op in Hoorn. Als zelfstandig ondernemer heeft hij ondervonden hoe belangrijk het kan zijn om goed te worden in marketing. Tegenwoordig richt hij zich vooral op het helpen van andere ondernemers met het inrichten van hun website en webhosting services. Hij richt zich voornamelijk op de vertaalslag van de ondernemer naar de online communicatie. Timber Povee is auteur van Knippen in het Engels (een woordenboek voor kappers) naar een idee van zijn kapster in Hoorn. In 2018 is hij een blog begonnen met korte verhaaltjes, anekdotes en opvallende gebeurtenissen met een filosofische inslag. Die schreef hij voornamelijk in de trein reizend door het hele land als ZZP-kok. Zijn blog is te lezen optimberpovee.nl Timber is partner bij Fiddler’s Publishingfiddlerspublishing.nl

Lees verder »
Bestel boek Kijk maar even van Timber Povee
Boeken
Timber Povee

Kijk maar even

Over de lol van een ongepland leven. Hét leven, mijn leven, ons leven. Het leven van ons allemaal.Timber Povee bekijkt het leven vanuit zijn ervaringen, zijn gedachten en zijn ideeën, maar ook vanuit het perspectief van zijn vrienden en familie. De auteur heeft zichzelf een vrijbrief gegeven om hier een boek over te schrijven. Hij schrijft over wat hij meemaakt, over boeken die hij heeft gelezen, over ervaringen vanuit zijn werk en leven. Hij kijkt als het ware in zijn eigen leven. Kijk maar even geeft je een kijkje in de keuken over frustraties, ontdekkingen en ontwikkelingen van iemand die als geen ander de lol van een ongepland leven weet te beschrijven. Het boek neemt je mee in de jungle van zomaar iets doen. Uitgever:Fiddler’s PublishingAuteur:Timber PoveeMet medewerking van:Johan Dijk, Noa BaasIllustraties:Julia PoveeVormgeving:Fiddler’s PublishingISBN 978-90-9034242-9© 2021 Fiddler’s Publishing

Lees verder »
Uncategorized
Johan Dijk

Het logo

Het logo van Fiddler’s Publishing is een vrije weergave van het familiewapen van Tarquinius Poppinga (1647), een verre voorvader van ZZP-er Johan Dijk. De initialen linksboven zijn de initialen van Tarquinius Poppinga. Na zijn studie theologie in Franeker werkte hij een beperkt aantal jaren als dominee in Friesland. Tarquinius bleek toch een te ietwat vrijgevochten predikant te zijn. Zo zette hij vraagtekens bij het nut van kinderdoop. Dit was voor de gevestigde kerkelijke orde iets te veel van het goede. Ontslag was het gevolg. In het logo symboliseren deze initialen de vrije & creatieve geest van de ZZP-ers van Fiddler’s Publishing. Links onder staan verschillende banen: een verwijzing naar de verschillende soorten media die vandaag de dag worden uitgegeven.

Lees verder »

Het creatieve zzp-huis

voor uw complete communicatie Welkom bij de creatieve zzp’ers van Fiddler’s Publishing. Samen vertellen wij uw complete verhaal, vertaald naar uw doelgroep(en). Apart leveren wij één of meer hoofdstukken in onze eigen discipline.

Lees verder »
Uitgeefmanagement
Johan Dijk

Tableau

Tableau Fine Arts Magazine:Al 43 jaar hét medium over fine arts en de kunstmarkt. Wat speelt er in de kunstwereld? Wie zijn de belangrijke en inspirerende kunstenaars en wat zijn belangrijke exposities, beurzen en evenementen? Tableau biedt diepgaande informatie over hogere kunst en is op dat gebied een autoriteit. Met een ragfijn gevoel voor kwaliteit presenteert Tableau de mensen, beurzen, veilingen en exposities die ertoe doen, zowel in Nederland als in het buitenland.Trots op ‘haar’ of ‘zijn’ TableauDe redacteuren van Tableau kennen de kunstwereld van binnen en van buiten. Tableau biedt zowel kenners als liefhebbers informatie waar ze wijzer van worden. Het magazine biedt serieuze betrouwbare informatie en doet dat op een heldere, toegankelijke en onderhoudende manier. Tableau is vooral onderhoudend en inspirerend. Het redactieteam haalt alles uit de kast om de kwaliteit te leveren die het merk onderscheidt. Dat maakt dat de lezer trots is op ‘haar’ of ‘zijn’ Tableau. www.tableaumagazine.nl

Lees verder »
Tableaumagazine.nl
Webdesign
Timber Povee

Tableaumagazine.nl

Tableau Fine Arts Magazine:Al 42 jaar hét medium over fine arts en de kunstmarkt. Wat speelt er in de kunstwereld? Wie zijn de belangrijke en inspirerende kunstenaars en wat zijn belangrijke exposities, beurzen en evenementen? Tableau biedt diepgaande informatie over hogere kunst en is op dat gebied een autoriteit. Met een ragfijn gevoel voor kwaliteit presenteert Tableau de mensen, beurzen, veilingen en exposities die ertoe doen, zowel in Nederland als in het buitenland.Trots op ‘haar’ of ‘zijn’ TableauDe redacteuren van Tableau kennen de kunstwereld van binnen en van buiten. Tableau biedt zowel kenners als liefhebbers informatie waar ze wijzer van worden. Het magazine biedt serieuze betrouwbare informatie en doet dat op een heldere, toegankelijke en onderhoudende manier. Tableau is vooral onderhoudend en inspirerend. Het redactieteam haalt alles uit de kast om de kwaliteit te leveren die het merk onderscheidt. Dat maakt dat de lezer trots is op ‘haar’ of ‘zijn’ Tableau. www.tableaumagazine.nl

Lees verder »