Fantastisch wonen aan een gracht met zicht op de oude binnenstad. Speels ingedeeld grachtenpand met luxe keuken, royale woonkamer op niveau, drie ruime slaapkamers, royale zolderverdieping, complete/luxe badkamer, sfeervolle binnentuin en eigen parkeerplaats in de onderliggende kelder. Perfect gesitueerd op loopafstand van alle stadsvoorzieningen, o.a. NS station, winkels, restaurants, de oude binnenhaven en het IJsselmeer. Om het ultieme grachtengevoel te creëren, bestaat de mogelijkheid om een eigen sloep voor de deur te plaatsen.

Een indruk:

Ruim entree/hal met toilet en fontein, garderobekast en trapopgang. Inpandige berging, luxe keuken met toegang tot het voorterras en extra kamer <te gebruiken als eetkamer, kantoorruimte, extra slaapkamer> grenzend aan de besloten binnenstadstuin. De keuken is fraai afgewerkt met tegels en stuukwerk.

De ruime woonkamer (ca. 50 m²) is op de eerste verdieping gesitueerd. Hier heeft u een sfeervol uitzicht over de oude binnenstad aan de voorzijde en de stadstuin aan de achterzijde. De woonkamer is afgewerkt met een mooie authentieke parketvloer en stuukwerk en beschikt over grote raampartijen. Aan de voorzijde is een balkon gesitueerd, aan de achterzijde een Frans balkon.

Tweede verdieping met twee ruime slaapkamers en een complete, luxe, badkamer met ligbad, ruime douchecabine, twee wastafels, en tweede toilet.

De derde verdieping met opstelling combiketel en voldoende bergruimte.

De stadstuin is sfeervol gesitueerd aan een besloten groentuin, die alleen toegankelijk is voor bewoners. Onder de woning bevindt zich de <afgesloten> parkeerkelder met eigen parkeerplaats.

Meer informatie: johan.dijk@fiddlerspublishing.nl